top of page

dg., 03 de jul.

|

Ciutadella de Menorca

Somni d'una Nit d'Estiu

#teatre #piratesteatre #shakespeare Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten. El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.

Registration is Closed
See other events
Somni d'una Nit d'Estiu
Somni d'una Nit d'Estiu

Horari

03 de jul. de 2022, 20:30 CEST

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare. 

La companyia teatral Els Pirates Teatre presenta una versió lliure del clàssi de Shakespeare. Una versió amb el segell de la casa: música en directe, ritme trepidant i interacció amb el públic, per oferir una proposta festiva i directa de la peça. Una obra que desprèn frescura i on claven el punt de bogeria que es requereix. 

Amb Laura Aubert, Núria Cuyàs, Ricard Farré, Ariadna Pastor, Laura Pau, Lluna Pindado i Àlvar Triay.

“De las muchas versiones que se han hecho de ‘Somni d’una nit d’estiu’, la de Els Pirates Teatre es una de las más ingeniosas, refrescantes, lúdicas y festivas.”

César López Rosell – El Periódico

Durada 1h 40 min 

Espectacle en català

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page