top of page

dg., 19 de set.

|

Ciutadella de Menorca

Stay Homas

El grup revelació del 2020 va ser sense cap mena de dubte Stay Homas. En plena pandèmia i el món aturat a causa del confinament, va irrompre aquesta banda conformada per el Klaus, el Guillem i el Rai, tres músics professionals que varen compartir pis durant el confinament!

Registration is Closed
See other events
Stay Homas
Stay Homas

Horari

19 de set. de 2021, 20:00

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Paradoxalment, l’inici de curs es tanca amb un dels “caps de cartell” d’aquest estiu. Stay Homas són el grup revelació a escala global del 2020, un conjunt que ha vingut per quedar-se i fer-nos la vida més bona de dur. En plena pandèmia i el món aturat a causa del confinament, va irrompre aquesta banda conformada pel Klaus, el Guillem i el Rai, tres músics professionals que varen compartir pis durant el confinament. El que també van aprendre a compartir és la seva música a través de la pantalla, reggae reivindicatiu i festiu per a tots els públics que ha anat sumant adeptes sense fre.

Amb pocs recursos tècnics, lletres enginyoses, melodies fresques i eclèctiques, i la seva terrassa com a escenari, els Stay Homas han arribat a milions de persones de tot el món a través de les xarxes socials, aconseguint un impacte inimaginable. Ara salten de la pantalla als escenaris amb el seu primer disc, Agua.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page