top of page

dg., 20 de febr.

|

Ciutadella de Menorca

Te deix, amor, la mar com a penyora

#teatre Te deix, amor, la mar com a penyora és l’adaptació teatral del relat homònim de Carme Riera en mans de la companyia Les Fugitives. Malgrat ser publicat el 1975, continua sent una història revolucionària i plena de valentia.

Registration is Closed
See other events
Te deix, amor, la mar com a penyora
Te deix, amor, la mar com a penyora

Horari

20 de febr. de 2022, 18:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Te deix, amor, la mar com a penyora és l’adaptació teatral del relat homònim de Carme Riera en mans de la companyia Les Fugitives. Malgrat ser publicat el 1975, continua sent una història revolucionària i plena de valentia.

Aquesta peça, on hi participa la cantant menorquina Clara Gorrias, és una obra poètica basada en el record d’una curta però intensa relació amorosa. Un espectacle delicat i sensible amb projeccions que inunden el teatre de mar. 

Una història d’amor impossible situada al bell mig de Mallorca, embolcallada per la mar. Un amor que té massa en contra i ben poc a favor. Un amor, que malgrat trobar-se constantment amenaçat per la seva pròpia fi, és tan real i tan intens que ja mai més podrà ser oblidat. D’aquest amor ja fa molt de temps, però l’Aina, encara pot sentir el tacte de la seva amant, la seva veu, la seva olor.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page