top of page

dg., 12 de set.

|

Ciutadella de Menorca

Transbord

Transbord és un ampli recorregut per la identitat de gènere, una qüestió que passa de ser individual per a convertir-se en un dels grans reptes de les societats occidentals. La transició de génere d’un jove esdevé en un gran laberint personal, social i també burocràtic.

Registration is Closed
See other events
Transbord
Transbord

Horari

12 de set. de 2021, 20:00

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Aquesta obra, escrita pel mallorquí Sebastià Portell i interpretada pels també mallorquins Marc Joy i Assun Planas, fa un ampli recorregut per la identitat de gènere, una qüestió que passa de ser individual a convertir-se en un dels grans reptes de les societats occidentals.

En paraules del seu director, Miquel Gorriz, tant el text com la posada en escena de Transbord habiten l’espai del camp de proves, de la zona de joc. La transició de gènere d’un jove esdevé en un gran laberint personal, social i burocràtic. I és que aquest «espai de proves» és el mateix pel qual passa en Pol, el protagonista, qui assaja amb el seu cos tot allò que feia temps que assajava amb el pensament.

El teatre, l’espai de la màscara, de l’assaig i de la faula que condueix a la revelació, és sens dubte el millor espai en què es poden plantejar i respondre algunes d’aquestes qüestions.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page