top of page

ds., 11 de nov.

|

Ciutadella de Menorca

Travy | Pau Matas Nogué i Oriol Pla Solina

#teatre #clown Travy és un homenatge a la mateixa família Pla-Solina (de nom artístic «la Família Travy») i un (des)encontre entre dos corrents teatrals. Per una banda, el clown, el teatre folklòric i popular, i, per l’altra, les formes post-dramàtiques i meta-teatrals.

Travy | Pau Matas Nogué i Oriol Pla Solina
Travy | Pau Matas Nogué i Oriol Pla Solina

Horari

11 de nov. de 2023, 20:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Travy és un homenatge a la mateixa família Pla-Solina (de nom artístic «la Família Travy») i un (des)encontre entre dos corrents teatrals. Per una banda, el clown, el teatre folklòric i popular, i, per l’altra, les formes post-dramàtiques i meta-teatrals. Exposa dues generacions i dos moments vitals; els que ja veuen el final del camí sense por i els que veuen el principi del mateix amb absolut pànic. Una família que ha tingut el teatre com a forma de ser i viure. Un joc entre la vida i el teatre; la mentida i la veritat.

Dos pallassos vells amb poca gràcia. Dos fills perduts en si mateixos, la transgressió de l’art i l’èxit. Una família de joglars que s’entenen més posant-se màscares que mirant-se als ulls. Embrancats en crear un espectacle. L’últim espectacle?

Premi de la Crítica 2018 a Millor espectacle de petit format

Públic: edat recomanada a partir de 7 anys Durada: 1 h 25 min Idioma: català Preu: de 7 fins a 15 €

FITXA ARTÍSTICA Dramatúrgia Pau Matas Nogué i Oriol Pla Solina Dramaturgista Jordi Oriol Direcció Oriol Pla Solina Repartiment Diana Pla, Oriol Pla Solina, Quimet Pla i Núria Solina Escenografia i vestuari Sílvia Delagneau Il·luminació Lluís Martí So Pau Matas Nogué Moviment Laia Duran Ajudant d’escenografia i vestuari Oriol Nogués Ajudant de direcció i regidoria Jordi Samper Direcció de producció

Josep Domenech Producció executiva Clàudia Flores i Jordi Samper

Una producció de Bitò i la Família Pla a partir de la producció original del Teatre Lliure.

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page