top of page

dt., 27 de des.

|

Ciutadella de Menorca

Dahlia + Verlaat

#música #joves #menorca Els Verlaat venen carregats de melodies que no pots deixar de cantar, de ritmes ballables i alegres i lletres narratives, crítiques i connectades amb l’illa. Obrirà la nit el grup Dahlia en el seu primer concert al tdBorn!

Registration is Closed
See other events
Dahlia + Verlaat
Dahlia + Verlaat

Horari

27 de des. de 2022, 20:30 CET

Ciutadella de Menorca, Plaça des Born, 0 S/N, 07760 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, España

Més informació

Influenciats tant per artistes pròxims com llunyans, Verlaat no es casa amb cap estil musical, deixant la porta oberta a recursos de tota mena. Així, les seves cançons sonen a pop-rock, ska o funk, però també hi són presents el folklore menorquí, els ritmes llatinoamericans o fins i tot l’electrònica. Els Verlaat venen carregats de melodies que no pots deixar de cantar, de ritmes ballables i alegres i lletres narratives, crítiques i connectades amb l’illa.

El seus components són: Sepe Peñalver, Jaume Pérez, Miguel Sanjosé, Àngel Gelabert i Cesc Pellisser; cinc nadius menorquins que viuen a cavall entre Barcelona i Menorca, enyoradissos de tot.

Per aquest concert, el tdBorn els ha concedit una residència artística i tècnica de dos dies amb assessors professionals.

Fitxa artística:

Sepe Peñalver, veu i teclats

Jaume Pérez, guitarra

Miguel Sanjosé, bateria i trompeta

Àngel Gelabert, teclats

Cesc Pellisser, baix

La confusió, la nostàlgia i l’absurd tracen el fil conductor del primer recull de cançons de grup Dahlia —que serà enregistrat pròximament. A cavall entre el pop metafísic i el rock progressiu es tracta d’una proposta incipient i singular ben pensada per commoure’ns. 

Comparteix l'esdeveniment!

bottom of page