top of page

joves 13-23_

Entra gratis al tdBorn!

Si ets nascut entre l’any 1999 i l’any 2009 tens la sort de poder entrar al teatre gratis sempre que vulguis —i sempre que quedin entrades!

Per aconseguir els teus tiquets només cal que t’apropis a la taquilla del Teatre des Born una hora abans de la funció que vols veure i, ensenyant el teu DNI, et deixarem entrar de bon grat assignant-te algun seient que encara no estigui venut.

Passes a seguir:

  • Venir una hora abans de la funció al tdBorn_

  • Desitjar molt fort que quedin entrades

  • Ensenyar el DNI a taquilla

  • Mirar quins seients t’hem assignat per seure allà on toca

  • Gaudir gratis de l’espectacle!
     

Tot aquest procediment és completament gratuït i el pots fer servir tantes vegades com vulguis.
L’assignació d’entrades és unipersonal, només es donarà una entrada per persona. T’estarem esperant cada setmana i dia de funció fins a final de curs! 
 

També se us recomanem que si estau molt il·lusionats per venir a veure un espectacle en concret, no espereu al darrer minut, ja que és possible que no hi quedin entrades. Per aquelles funcions que us facin moltes ganes sempre és aconsellable comprar les entrades anticipadament.

D'altra banda, el programa d'accés gratuït només funciona quan es tracta d'espectacles de teatre o arts escèniques (dansa, circ, etc.). El concerts no estan inclosos dins del programa. Si alguna altra funció no està inclosa en la promoció s'especificarà al web. 

 

Estàs avorrit de caminar Palmeres-Born i mossegar pipes? Vine al teatre i a veure si aconseguim tenir una cua més llarga que la del Burger!

bottom of page