Abonaments, política d'entrades i vals regal

Horari de taquilla

Dimarts i dijous
de 10.30 h a 13:00 h
de 17.30 h a 20.00 h
I una hora abans de cada espectacle

Tipus d'abonaments

AQUÍ FA UN ALENET

10%

Selecciona 2 espectacles i gaudeix d'un 10% de descompte

Informació

AVUI FA BON ESTAR

15%

Selecciona 4 espectacles i gaudeix d'un 15% de descompte

Informació

FA UN ESTAR D'ÀNGELS

20%

Selecciona 6 espectacles i gaudeix d'un 20% de descompte

Informació

Entrades gratuïtes per a joves 13 – 23

Si tens entre trezte i vin-i-tres anys també tens la sort de poder entrar al Teatre des Born gratis sempre que vulguis —i sempre que quedin entrades!

Per aconseguir els teus tiquets només cal que t’apropis a la taquilla del Teatre des Born una hora abans de la funció que vols veure i, ensenyant el teu DNI, et deixarem entrar de bon grat assignant-te algun seient que encara no estigui venut.

Passes a seguir

Venir una hora abans de la funció al tdBorn_

Desitjar molt fort que quedin entrades

Ensenyar el DNI a taquilla

Mirar quins seients t’hem assignat per seure allà on toca

Gaudir gratis de l’espectacle!

Tot aquest procediment és completament gratuït i el pots fer servir tantes vegades com vulguis. L’assignació d’entrades és unipersonal, només es donarà una entrada per persona. T’estarem esperant cada setmana i dia de funció fins a final de curs!

També se us recomanem que si estau molt il·lusionats per venir a veure un espectacle en concret, no espereu al darrer minut, ja que és possible que no hi quedin entrades. Per aquelles funcions que us facin moltes ganes sempre és aconsellable comprar les entrades anticipadament.

D’altra banda, el programa d’accés gratuït només funciona quan es tracta de programació pròpia o d’espectacles de teatre o arts escèniques (teatre, dansa, circ, etc.). El concerts i el cinema no estan inclosos dins del programa. Si alguna altra funció no està inclosa en la promoció s’especificarà al web.

 • Entrades Socials

  Aquesta temporada s’amplien les entrades gratuïtes per a les famílies de Serveis Socials de l’Ajuntament de Ciutadella i del Programa Paidós de Càritas per a tots els espectacles familiars, que augmenta de 10 a 20 entrades per funció.

 • Menors de 12 anys

  El Teatre des Born garanteix, mínim, un espectacle infantil al mes (alguns mesos en tenim fins a 3!) amb una tarifa reduïda per a menors de 12 anys.

 • Apropa Cultura

  El Teatre des Born està adherit al progama Apropa Cultura, implantat l’any 2022 per primera vegada a les Illes Balears. Aquesta plataforma fa accessible l’oferta cultural a persones en situació de vulnerabilitat, pertanyents a grups en risc d’exclusió o amb diversitat funcional.

Vals regal

 • Val per 25€

  Vàlid per tots els espectacles de 2024

 • Val per 50€

  Vàlid per tots els espectacles de 2024

 • Val per 75€

  Vàlid per tots els espectacles de 2024

 • Val per 100€

  Vàlid per tots els espectacles de 2024

Política d'entrades i normes generals

Devolucions

Per norma general no es fan devolucions , només els “amics del tdBorn” tenen dret a aquest servei.

Omple aquest formulari i sigues un espectador de 10!  fes-te amic del tdBorn

Canvis

Tot i que per norma general no fem devolucions, tots sabem que a darrera hora pot passar qualsevol cosa! És per això que si ens avises almenys 4 hores abans que comenci l’espectacle podem guardar-te l’import de les entrades per a una altra funció.
Per fer-ho cal que escriguis un mail a taquilla@teatredesborn.com, tot adjuntant el justificant de compra o una fotografia de les entrades. Tens fins a trenta dies per dir-nos per quin espectacle vols canviar-les!

Puntualitat!

Es refranyer popular ja ho diu: ” Qui vol peix, que es bany es cul ” o “Es primer, tot ho té” o ” Antes, antes, va dir en Canyo t” !
És important arribar sempre a hora per respecte a la companyia i als espectadors. És per això que si arribes una volta iniciat l’espectacle, el Teatre des Born es reserva el dret de denegar-te l’accés, fer-te esperar fins que hi hagi una pausa o bé reubicar-te a un altre lloc on no puguis molestar a ningú!

Cancel·lació d'espectacles!

Si cau un meteorit a Menorca, se’n va es llum a tot es carrer, els cantants han quedat sense veu o senzillament hi ha alguna cosa que no funciona i ens veiem obligats a cancel·lar l’espectacle tu no passis pena:Si has comprat les entrades per internet la devolució serà automàtica, no cal que facis res més. Si vas comprar les entrades a taquilla, caldrà que venguis en els següents trenta dies perquè et tornem l’import de les entrades en efectiu!

Llista d'espera

Si t’has deixondit tard i no queden entrades pel teu Crush escènic encara pots provar sort: Omple aquest formulari i farem el possible per fer-te feliç!

Formulari llista d’espera

Vals regal

Tens unes amistats que fan enveja i t’han regalat un “val regal” del tdBorn? Per poder-ne gaudir has de venir a la taquilla del Teatre i el nostre personal t’atendrà encantat per ajudar-te a tirar el millor espectacle. Si no tens temps de passar pel teatre, també ens pots escriure un correu a taquilla@teatredesborn.com tot indicant-nos el títol de l’espectacle i els seients que vols i et farem la reserva!  Així, dona gust venir al tdBorn!