Dóna’ns suport

El teu compromís és essencial per seguir construint el nou Teatre des Born i dotar Ciutadella d’un espai escènic professional i de qualitat. Descobreix la manera i els avantatges de fer-te mecenes o, fer-se amic del tdBorn per seguir construint un teatre de 10!

Amics del tdBorn

Els amics del tdBorn són un grup de gent compromesa amb el teatre i la cultura de Ciutadella!

Si et fas amic, ens ajudaras a seguir construint el nostre projecte social, educatiu i artístic, i això es tradueix amb més òpera, més espectacles, més oportunitats per als col·lectius més vulnerables i més interacció amb els centres educatius!

Quina aportació puc fer? 

Tenim varies opcions per adaptar-nos a la realitat de cada un! Pots aportar 60€, 80€, 120€… i el millor de tot és que et podràs desgravar fins a un 80% de la teva aportació!

Els avantatges! 

  1. Dret a devolució d’entrades i canvis! ( fins una hora abans de cada espectacle)
  2. Podràs desgravar fins a un 80% de la teva aportació en la declaració de renda
  3. Aparició del teu nom a l’apartat d’agraïments (opcional)
  4. Prioritat en la venda d’entrades ( bloquejarem les millors entrades durant les dues primeres setmanes de venda dels espectacles perquè puguis gaudir dels millors seients)
  5. Participar en activitats exclusives!

Ompl el nostre formulari i rebràs el nostre el teu carnet d’amic del tdBorn! 

 

Ets una empresa? Ajuda'ns fen-te Mecenes!

El Teatre des Born és una institució cultural de referència a Menorca, amb destacada projecció nacional i amb una imatge corporativa forta i de notòria presència. El Teatre està associat a l’excel·lència, la qualitat, l’acció social i col·laborativa i a la constància i dedicació. Tant si ets una empresa com un particular, pots vincular-te fàcilment a aquests valors culturals i socials del Teatre des Born.

Has considerat la possibilitat d’establir un compromís amb la cultural i amb el teatre? Contacta’ns i t’ajudarem a descobrir la fórmula que millor s’adapti a les teves necessitats per formar part del nostre Programa de Patrocini i Mecenatge.

Avantatges fiscals

Tots els nostres mecenes